torstai 21. helmikuuta 2013

Kanapiirakka

Laita uuni päälle 225 asteeseen.
Voitele piirakkavuoka.


3dl jauhoja
150g voita/margariinia
3rkl vettä

Nypi jouhot ja margariini keskenään, että massasta tulee ryynimäistä. Sekoita joukkoon 3rkl vettä.
Laita kana paistumaan ja painele pohja voideltuun piirakkavuokaan. 



Esipaista piirakkapohja noin. 10 minuuttia.


Sekoita kermaviili, Creme Bonjour Cuisine ja 1kpl kananmuna keskenään kulhossa.
Mausta mielesi mukaan mustapippurilla, suolalla yms.


Raasta juusto ja viipaloi tomaatti.


Asettele esipaistetun pohjan päälle kana, feta...


.. tomaattiviipaleet ja basilika. Basilikaa saa olla runsaasti.



Juustoraaste päälle ja uuniin takaisin about 20-30 min.

Ja loppu kuvaa ei ole koska unohdin :D

PS. Ollaan ihan jääty koukkuun Spartacus sarjaan! Katottiin eka kausi kauan sitte ja se oli sika hyvä. Alettiin seuraamaan toista kautta, mutta kun päähenkilö vaihdettiin, menetti sarja hohtonsa. (Vaikka päähenkilö kuoli, en silti voinut hyväksyä päähenkilön vaihtumista)
Annettiin kuitenkin sarjalle toinen mahdollisuus ja nyt se on ihan huippu. Päähenkilö on hyvä ja ihana, kun edellisestä ei niin muista. Sarjassa taistelu kohtaukset on loistavasti tehtyjä. Verta, kiineleitä, hikeä, lihaksia, alastomuutta ja juonittelua. Siitä on hyvä sarja tehty ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti